Tudáskulcs tanulási készségfejlesztő projekt

Tudáskulcs tanulási készségfejlesztő projekt

TUDÁSKULCS tanulási készségfejlesztő projekt

A KÉPESSÉG ÉS SZÓKINCSFEJLESZTŐ projekt a TUDÁSKULCS munkafüzet-sorozatra épül. A munkafüzetek hatását osztálytermi körülmények között több éven keresztül kisérleti projektek keretében teszteltük az ország különböző pontjain, több ezer diák bevonásával. Mára már letisztult, megrendelhető szolgáltatásként vehetik igénybe a csoportjaikat fejleszteni kívánó pedagógusok, iskolák, magántanárok. Garantálható, hogy minden diák, aki becsületesen végighalad a munkafüzeteken, eredményt ér el.

A projekt menete:

A projekthez a pedagógusnak nincs szüksége semmyilen képzésre. Mindössze jelzi részvételi szándékát felénk. Ekkor egy szerződésben megállapodást kötünk arról, hogy hány diákkal és mennyi idő alatt végzik el a 3 kiválasztott Tudáskulcs munkafüzetet. Csak a szerződés alapján tudjuk megadni a csaknem 50%-os kedvezményt a munkafüzetek teljes árából. A pedagógus számára ingyen biztosítunk egy Útmutatót, ami megadja a munkafüzetek leghatékonyabb felhasználásának módját csopotok számára is. Ezután a tanár önállóan dolgozik a gyerekekkel, de az egész projekt alatt fordulhat szakmai konzultánsunkhoz, ha erre szüksége van. A projekt végén a pedagógus kitölti az általunk elüldött 2 oldalas kérdőívet, és ezzel le is zárul a projekt.

 

A projekt ára tanulónként: 40,00 RON

Ez az összeg tartalmazza a projekthez szükséges, tanulónként 3 db munkafüzetet + pedagógusonként 1 útmutatót. A projektnek további költsége nincs.

 

A projektekben történt mérések és a résztvevő pedagógusok visszajelzései alapján, a munkafüzetek jelentős mértékben fejlesztik a tanulók képességeit. Általánosan bátrabbakká, magabiztosabbakká váltak, bővült szókincsük, javult fogalmazásuk, tantárgyi jegyeik is emelkedtek. Több tanár kiemelte, hogy diákjaik magatartása egyértelműen pozitívan változott, és az osztályközösségen belüli kapcsolatok megerősödtek. Külön örömmel fogadták, hogy még az egyébként elakadt tanulóik is együtt tudtak dolgozni az osztállyal, amikor a munkafüzeteket használták és hogy a gyerekek elkezdtek segíteni egymásnak.

Amennyiben szeretne több információt kapni, keressen bizalommal:

Vincze Csilla: 0740 419 888