Küldetésünk

Küldetésünk

Az Alkalmazott Oktatástan (APS), egy nemzetközi nonprofit szervezet, melyet amerikai oktatók és szülők alapítottak 1972-ben az USA-ban azzal a céllal, hogy világnézetre, fajra, nemre való tekintet nélkül bárki számára elérhetővé tegye az L. Ron Hubbard által kifejlesztett Tanulási technológiát.
Magyarországon és a környező országokban a 90-es évek második felében alakultak az első olyan oktatási csoportok, ahol tanulási nehézséggel küszködő gyerekeknek segítettek, illetve nyelvtanításban alkalmazták a módszert vagy pedagógusokat ismertettek meg vele. Hazánkban jelenleg kis csoportokban tevékenykedünk országszerte, magántanárok, táborok és tanulási technológiát ismertető projektek és előadások keretén belül.
Az erdélyi Alkalmazott Oktatástan minden munkatársa azért dolgozik, hogy segítsen erdélyi pedagógusnak, szülőnek és gyermeknek, hogy a tanulás valóban örömteli és hatékony tevékenység legyen.

Hogy miért ezen a területen tevékenykedünk?

Az oktatás az egyik legnagyobb vitákat kiváltó téma minden kormány életében. Nem meglepő ez a figyelem, hiszen az oktatás az egyik alappillére a társadalmunknak. Elcsépelt mondásnak tűnik, de nagyon igaz, és ezért mindig a szemünk előtt kell tartani, hogy a mai gyerekekből lesz a jövő társadalma. Ha az oktatás nem jól működik, az hozza magával a társadalmi és gazdasági kríziseket.

Ha szeretne része lenni eme fantasztikus csapatnak, vagy csak ha alkalmanként járulna hozzá a tevékenységeinkhez, akkor szeretettel várjuk jelentkezését!

 

Telefonszámok:

Vincze Csilla: 0740 419 888

E-mail cím: office@apscluj.ro